Zoekresultaten

Slide Slide Slide Slide Slide

Bakken & Zo

Meer foto's


Home » Eten drinken » Bakken & Zo

Bakken & Zo

Mijn naam is Famke Mesch en op  5 juni 2013 is mijn winkel Bakken & Zo aan de Asselsestraat in Apeldoorn open gegaan. In de maanden hiervoor had ik op dezelfde locatie een franchise cupcake winkel. Echter ligt mijn passie bij bakken in een brede zin van het woord en niet alleen bij het zoete gedeelte. Vandaar mijn winkel Bakken & Zo
Het zoete gedeelte, met onder andere de cupcakes, maakt nog steeds een groot deel uit van de winkel, maar we hebben het uitgebreid en dus is het eigenlijk alleen maar beter.  We hebben een assortiment samengesteld dat de thuisbakker nog beter kan bedienen met allerlei soorten bakmixen. Van de bekende bakmixen voor cupcakes en biscuits tot diverse broodmixen, boterkoek, cake  en zelfs pizzamix.

We hebben ook een breed programma aan workshops en kinderfeestjes. Zo kunnen de kinderen hun verjaardagsfeestje bij ons vieren en lekker aan de gang gaan met cupcakes, taart, cakepops of koekjes. Gegarandeerd een supertof feestje. Maar ook voor de volwassen hebben we een uitgebreid programma waarin het bakken zelf steeds meer betrokken wordt. We hebben een samenwerkingsverband met Zoet & Zo in Deventer om nog meer specialistische workshops in onze winkel te kunnen geven.

Verder hebben we een winkel vol met bakbenodigdheden, van bakings cups tot bakblikken en heel veel gereedschappen om te decoreren. We voeren de bekende merken als Wilton. PME en House of Marie aangevuld met een uitgedacht assortiment van andere merken. De komende periode zullen wij nog meer samenwerkingen aangaan, maar daar hoort u van zodra dat allemaal rond is.

Graag verwelkom ik u in mijn winkel  en assisteer ik u bij al uw bakavonturen.

Bak-groeten,

Famke

 

Adres

Asselsestraat 37b
7311 EC Apeldoorn
t: 055-3017783
famke@bakkenenzo.nl

Openingstijden

ma: 09:00 - 17:00 uur
di t/m vrij: 09:00 - 17:00 uur
zat: 09:00 - 17:00 uur
do (koopavond) : 17:00 - 21:00 uur
zo (koopzondag) : geslotenKaart

Aanbieding