Zoekresultaten

Slide Slide Slide Slide Slide

Fish 'n Food

Home » Eten drinken » Fish 'n Food

Fish 'n Food

Fish 'n Food - Jacob Heijnen

De formule Fish’n food is een totaal formule dat bestaat uit de winkel met  lunchroom, catering en partyservice, levering aan instellingen, horeca en bedrijven en de verkoop op braderieën. Het personeel staat dagelijks klaar om de consument een kwaliteitsproduct te verkopen waar over nagepraat wordt. Hiermee halen wij het beste uit het bedrijf.

Succes op succes
Topklasseringen in de AD haringtest met in 2009 een 9.5 als eindcijfer en in 2010, 2011,2012 en 2013 een 9 wat een tweede plaats veilig steld!  En met meerdere hoge klasseringen in het verleden staan we garant voor constante kwaliteit.  In 2009, 2011 en 2013 zat Jacob Heijnen Fish’n food in de finale van de beste visspecialisten van Nederland. Dit zijn geweldige opstekers voor het team. Jacob Heijnen “Dit krijg je alleen maar voor elkaar als er een goed team staat en er eenheid is tussen directie en personeel. Het bewijst tevens dat onze formule een succes is.”

Een nieuwe winkel
Sinds een aantal jaren is het bedrijf aangepast aan de huidige eisen en normen van deze tijd en de toekomst. Een nieuwe winkel met energiezuinige apparatuur en betere koeling leiden tot milieubewuste, prettige en veilige werkomgeving voor het team waarin de producten beter tot hun recht komen.

Het nieuwe bedrijf is een winkel/lunchroom combinatie. In de zaak kunt u terecht voor duurzaam gevangen vis met MSC keurmerk. Naast de gebruikelijke gebakken vis en haring worden hier ook de lekkerste traiteur producten voor thuis van gemaakt. In de lunchroom geniet u van broodjes, een heerlijke lunch, snacks of warme gerechten.

Verser dan vers
De nieuwste aanwinst binnen het bedrijf is het homarium, een aquarium voor schaal en schelpdieren.
“Op dit moment zijn wij al volop bezig met het verkopen van mosselen, oesters en kreeften uit ons homarium” verteld Jacob Heijnen.“Dagelijks aangevuld met als resultaat een altijd vers product. Wat dacht u van oesters op ijs met een mooi glas witte wijn!”

Adres

Asselsestraat 18
7311 EL  Apeldoorn
t: 055-5212967
apeldoorn@fishenfood.nl

Openingstijden

ma : 11:00 - 18:00 uur
di t/m vrij : 09:00 - 18:00 uur
zat : 09:00 - 17:00 uur
do (koopavond) : 18:00 - 20:00 uur
zo (koopzondag) : geslotenKaart

Aanbieding

Aanbieding: