Zoekresultaten

Slide Slide Slide Slide Slide

Henri Bloem

Meer foto's


Home » Eten drinken » Henri Bloem

Henri Bloem

Aan de Asselsestraat 52, in het centrum van Apeldoorn, zit dé wijnspeciaalzaak van Apeldoorn. Wijnkoperij Henri Bloem is in bijna 20 jaar een begrip geworden in Apeldoorn en staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden u onder andere een mooi en breed wijnassortiment uit Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Oostenrijk. Voor de liefhebbersAan de Asselsestraat 52, in het centrum van Apeldoorn, zit dé wijnspeciaalzaak van Apeldoorn. Wijnkoperij Henri Bloem is in ruim 15 jaar een begrip geworden in Apeldoorn en staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De eigenaren, Willy en Sascha De Wilde, zijn beiden registervinoloog van de Wijnacademie en voorzien u graag van een passend wijnadvies voor iedere gelegenheid.

 Het assortiment

 Natuurlijk biedt Henri Bloem u een mooi en breed wijnassortiment uit Frankrijk, maar ook de Italiaanse afdeling mag er zijn met onder andere tophuizen als Avignonesi, Paolo Scavino, Casa Emma, Castelare, Garofoli, Argiano en Il Falchetto. Voor de liefhebbers van Nieuwe Wereldwijnen valt er ook voldoende te genieten. Er is een ruime keuze aan wijnen uit o.a. Chili, Argentinië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid-Afrika.

 Duitsland en Oostenrijk

 Bijzonder is het uitgebreide assortiment wijnen uit Duitsland. Wij hebben wijnen in ons assortiment van de top van Duitsland zoals Weingut Horst Sauer (Franken), Josef Leitz (Rheingau) en sinds kort Weingut Rings (Pfalz), maar ook veelbelovende boeren zoals Weingut Lotz (Moezel) en Weingut Knauss (Württemberg). Van een strakdroge Riesling of Silvaner tot een edelzoete trockenbeerenauslese of een eiswein, alles is verkrijgbaar. Ook Oostenrijkse wijn neemt een prominente plaats in. Weingut Prechtl (Weinviertel), Weingut Gritsch-Mauritiushof (Wachau), Weingut Markus Huber (Traisental), Weingut Gsellmann & Hans (Burgenland) en natuurlijk Weingut Gerhard Markowitsch (Carnuntum) zorgen voor een uitstekend en breed assortiment. Naast diverse Grüner Veltliners kunnen wij u namelijk ook veel rode wijn uit Oostenrijk aanbieden. Wat dacht u van een Zweigelt, St Laurent of Blaufränkisch?

 Spiegelau Glaswerk

 U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide collectie van het fraaie Spiegelau glaswerk. Wilt u een klassiek glas dan is de Vino Grande serie wellicht iets voor u. Toch iets moderner... bekijk dan eens de Authentis serie. Natuurlijk zijn er ook diverse karaffen verkrijgbaar.

 Wijncursussen en Proeverijen

 Henri Bloem Apeldoorn heeft ruime ervaring in het geven van wijncursussen en proeverijen. Zo wordt de uitermate populaire 'wijncursus voor beginners' al vele jaren vier keer per jaar gegeven gedurende zes dinsdag- of woensdagavonden. Daarnaast zijn wij sinds kort gestart met Themaproeverijen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw proeverij op maat samen te stellen. In overleg is veel mogelijk....van een Beaujolais primeur party tot een rieslingproeverij....neem gerust contact op. Overigens worden de cursussen en proeverijen gegeven in het onlangs geopende Henri Bloem's proeflokaal aan de Asselsestraat 52.
 van Nieuwe Wereldwijnen valt er ook voldoende te genieten. Er is een ruime keuze aan wijnen uit o.a. Chili, Argentinië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid-Afrika. Kortom een paradijs voor elke wijnliefhebber!

Adres

Asselsestraat 52
7311 EN  apeldoorn
t. : 055-5221470
info@henribloem.nl

Openingstijden

ma. : 11:00 - 18:00 uur
di. t/m vrij. : 09:30 - 18:00 uur
zat. : 09:00 - 17:00 uur
do. + vrij : (koopavond) 18:00 - 19:00 uur
zo. : (koopzondag)Kaart

Aanbieding