Zoekresultaten

Slide Slide Slide Slide Slide

WortelWoods Wonen

Meer foto's


Home » Wonen slapen » WortelWoods Wonen

WortelWoods Wonen

Na het niet langer kunnen bedwingen van onze obsessie voor interieur hebben Jessica en Joost van Wortel in 2014 WortelWoods geopend. De perfecte balans tussen Joost zijn handgemaakte industriële meubelen gecombineerd met de door Jessica ingekochte moderne collecties.

Al onze houten meubelen komen uit eigen open werkplaats welke in het winkelpand is verweven. Naast een breed scala aan binnen en buitenmeubelen staan wij open voor al uw maatwerkopdrachten. Onze specialiteit zijn industriële meubelen van: Sloophout, steigerhout, Douglas/Larix en eikenhout dit vaak gecombineerd met metaal. Ons hout komt grotendeels uit de lokale regio van Apeldoorn, waaronder Landgoed Het Loo (De Kroondomeinen). Daarnaast redden wij sloophouten oude balken en latten van de afvalverwerking. Deze vaak maar 100 jaar oude balken en latten verwerken wij in onze meubelen.

Naast bovenstaande houten producten bieden wij een ruime selectie met zorg ingekochte meubelen, verlichting en accessoires. Hierbij maken we onder andere gebruik van ons huismerk ‘Zuiver’.

Graag verwelkomen wij u in onze prachtige winkel in Apeldoorn. Wij denken graag met u mee om voor u uw persoonlijke meubelstuk te creëren.

 

Adres

Asselsestraat 37a
7311 EC Apeldoorn
t.: 055-8441645
info@wortelwoods.nl

Openingstijden

ma : Gesloten
di t/m vr : 10:00 - 17:30 uur
za : 10:00 - 17:00 uur
do (koopavond) : 17:30 - 21:00 uur
zo (koopzondag) : GeslotenKaart

Geen kaart aanwezig!

Aanbieding