Zoekresultaten

Slide Slide Slide Slide Slide

Informatie

De Asselsestraat

De Asselsestraat is niet zomaar een straat! De straat kenmerkt zich door het grote aanbod aan bijzondere winkels. Anders dan anders en elke keer weer verrassend. De Asselsestraat is daarom niet voor niets de leukste winkelstraat van Nederland! De meeste winkeliers zijn eigen ondernemers die hun uiterste best om het elke bezoeker naar de zin te maken en hen zo persoonlijk mogelijk te helpen.

De Asselsestraat loopt van het centrum tot aan west apeldoorn. Een authentieke, sfeervolle winkelstraat waar je heerlijk doorheen kunt slenteren en waar je je telkens blijft verbazen over het brede en originele aanbod aan winkels en horeca. Wilt u ons iets laten weten of heeft u vragen of opmerkingen, stuurt u dan een mail naar het onderstaande adres: info@asselsestraat.nl

Kijk ook een op de facebookpagina van de Asselsestraat:


Geschiedenis van de Asselschestraat

De Asselsestraat is 6 km lang, en begint bij de Nieuwstraat.
In het begin van de vorige eeuw werd er al flink handel gedreven in de Asselschestraat (zoals hij vroeger werd geschreven).

Vele bedrijven zitten al vele jaren gevestigd op de Asselsestraat, bv Dekker Meubelen en Middelink warenhuis. Maar ook vele bedrijven verkopen nog steeds dezelfde "handel", Fish & Food was vroeger van Harten vishandel, MikMak was vroeger van Gort meubelen en in het pand van Echte Bakker Keurhorst is al sinds 1924 een bakker gevestigd hetzelfde geld voor Tabak en gemakzaak Oosterhoff.

Helaas zijn ook vele bekende namen verdwenen uit de Asselsestraat, wie kent de Firma Zantinge noten en kaas nog, en automobielbedrijf Keekstra.

Op de website van Oud Apeldoorn kunt u leuk foto's van de Asselsestraat zien.


Kijkje in de keuken bij de Asselsestraat


Klik hier voor de gehele folder